Gerbilhok.nl

Welkom op Gerbilhok.nl. Wij zijn al meerdere jaren gespecialiseerd in het maken van prachtige Gerbilaria (een Gerbilarium is een ander woord voor Gerbil terrarium, ofwel een glazen Gerbilhok / Gerbilkooi). Niet alleen voor Gerbils, maar ook voor veel andere knaagdieren zijn onze hokken een ideale uitkomst. Wij produceren onze glazen verblijven in een groot aantal diverse maten.

Hieronder kunt u alle maten bekijken, met mooie foto's van voorgaande tevreden klanten. Klik op het soort verblijf waar u naar op zoek bent en ontdek welke maten wij voor u in ons assortiment hebben. Mocht de ideale maat voor u er toch niet bijzitten, kunt u uiteraard ook kiezen voor een op maat gemaakt terrarium / Gerbilarium. 


Verschillende typen

Fatal error: Uncaught Error: Call to undefined function ftp_close() in /customers/0/6/e/gerbilhok.nl/httpd.www/includes/FileUpload.php:249 Stack trace: #0 [internal function]: FileUpload->__destruct() #1 {main} thrown in /customers/0/6/e/gerbilhok.nl/httpd.www/includes/FileUpload.php on line 249