Over ons

Gerbilhok.nl valt onder de websites van Queenies. Queenies is een Gerbilfokkerij/opvang van de Mongoolse Gerbil, gevestigd in Rotterdam en Alblasserdam. 

Gerbils worden ook wel woestijnratjes genoemd en zijn zeer opkomend als huisdier vanwege hun actieve levensstijl en vooral lieve uitstraling. Op de informatiesite van Queenies (www.gerbilinformatie.nl) kunt u alles te weten komen over Gerbils en het houden van deze vrolijke knaagdieren. 

Naast de fokkerij heeft Queenies ook een webshop (www.gerbilshopqueenies.nl) die boordevol staat met essentiële producten voor het houden van Gerbils. Ook als u andere knaagdieren als huisdieren heeft, kunt u op de webshop genoeg lekkere snacks of speelattributen vinden. ;

Op de webshop bieden wij ook hokken. Na een aantal jaren in de hokkenverkoop gezeten te hebben, hebben wij een hoop prachtige foto's van blije klanten mogen ontvangen. Omdat deze foto's zeker gezien mogen worden, bestaat Gerbilhok.nl. Op deze site kunt u alle informatie vinden over onze hokken en inspiratie opdoen van de foto's van voorgaande klanten!